Centre Teològic de Tortosa

Noticies

EXÀMENS, INSCRIPCIONS.

EXÀMENS DE BATXILLERAT I DIPLOMATURA
Institut Superior de Ciències Religioses a Distància S. Dàmaso
 
Edifici Seminari
 
Dimecres, dia 28, de 17'00h a 21'00h
Divendres, dia 30, de 17'00h a 21'00h
Dissabte, dia 31, de 9'00h a 13'00h
 
EXÀMENS DECA
 
Campus Terres de l'Ebre - Aula Magna
 
Dimecres, dia 28 de gener de 2015
De 17'30h a 19'00h: Introducció a la Bíblia
De 19'00h a 20'30h: Església, Moral i Sagraments.
 
INSCRIPCIÓ A LA DECA
Ja podeu passar a formalitzar la matrícula de les assignatures de la DECA "Religió, cultura i valors" i "Pedagogia i didàctica de la religió a l'escola" per als alumnes que no pertanyin a la URV.
Dimarts i dimecres, de 17'00h a 21'00h, a les oficines de l'Institut de Teologia (Edifici Seminari).
Preu per assignatura: 135€
Gestions acadèmiques i certificats: 15€.
Cada professor indicarà si hi ha material complementari.
Les classes del segon semestre començaran el proper 5 de febrer, DIJOUS, a les 17'30h, al Campus Terres de l'Ebre.
 
INSCRIPCIONS AL BATXILLERAT EN CIÈNCIES RELIGIOSES
El proper 3 de febrer comencen les matriculacions del segon semestre per als alumnes de Batxillerat en Ciències Religioses, durant tot el mes. També ho poden fer on-line a través de la web www.iitdistancia.org.
Les tutories comencen el dia 11 de febrer.

 

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINARIA DE L'EXÀMEN DE DIPLOMATURA I LLICENCIATURA EN CIÈNCIES RELIGIOSES (Pla antic)

La secció a distància de l'Institut Superior de Ciències Religioses de S. Dàmaso ha convocat, de manera extraordinària, una sessió d'exàmens de Diplomatura i Llicencitura en Ciències Religioses (pla antic), donat que s'està extingint aquest pla.
Els que estiguin interessats els fem saber que aquesta convocatòria serà al febrer de 2015, dijous, dia 5, i divendres, dia 6.
Les taxes de l'exàmen són de 227€ per a la Diplomatura i 360€ per a la Llicenciatura. Els drets d'exàmen només cobreixen una convocatòria.
 
Els interessats, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'extensió de Tortosa per a saber la documentació que heu d'aportar, que s'ha de presentar abans del 12 de gener de 2015 a Madrid.

 

BUENA RESPUESTA DE LOS ALUMNOS EN EL PRIMER TRIMESTRE DE TUTORÍAS ON-LINE

El pasado mes de octubre, junto con el inicio de las tutorías presenciales en la Sección a Distancia, dieron comienzo también las tutorías online de este primer trimestre de curso.

Llegiu-ne més...
 

Inici de curs de l'Institut de Ciències Religioses

El passat 8 d'octubre, amb la celebració de l'Eucaristia votiva de l'Esperit Sant i presidida pel Sr. Bisbe de Tortosa, es va donar el tret de sortida oficial al nou curs de l'Institut Superior de Ciències Religioses a Distància, que depèn de la Universitat de S. Dàmaso de Madrid, i que té una extensió a les dependències del Seminari de Tortosa. El treball de l'Extensió ja va començar a finals d'agost, amb la posada en marxa de la Secretaria, i al setembre, amb els exàmens de recuperació iamb els exàmens de llicenciatura i diplomatura del pla antic a Madrid.
La Eucaristia, que es va fer a la Cripta del Seminari, va ser concelebrada pel director de l'extensió, Mn. Jordi Salvadó i per alguns dels professors, i participada per alguns dels alumnes. Tot seguit, van començar les tutories corresponents al primer semestre del nou curs. Enguany només hi acudiran els alumnes del pla nou, ja que els del pla vell ho fan completament on-line.

inici

Llegiu-ne més...
 

Llicenciatura i Diplomatura a la seu de l'Universitat de S. Dàmaso (Madrid)

Uns 8 alumnes de l'Extensió de Tortosa es van presentar el passat 19 de setembre a les proves de Llicenciatura i Diplomatura a la seu de l'Universitat de S. Dàmaso (Madrid), amb sort diversa. És la prova final que els toca superar a tots els alumnes per a poder obtenir les titulacions corresponents.

alumnes1

 

EL PAPA RECIBE LA MEDALLA DE HONOR DE LA UNIVERSIDAD SAN DÁMASO

El inicio del pontificado se vive en España «con gran expectación, con gran esperanza» y sorpresa.

Son palabras a Radio Vaticano del cardenal arzobispo de Madrid, tras su audiencia del pasado viernes con el Papa. La Iglesia en España se siente especialmente interpelada por el mensaje de Francisco sobre «la necesidad de convertirse personalmente, convertirse pastoralmente, convertirse misioneramente.Papa Francisco UESD

Llegiu-ne més...
 

NUEVA APLICACIÓN MÓVIL

La Universidad Eclesiástica San Dámaso ha puesto en marcha una aplicación para móviles y tablets para ANDROID e IOS (en breve se prevé también que funcione en Windows Phone) para poder recibir de modo instantáneo avisos y noticias sobre la vida académica de la Universidad.

Haga clic en la tienda correspondiente para descargarse la aplicación directamente.

Llegiu-ne més...
 

INSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES SECCIÓ A DISTÀNCIA

Nou tríptic del INSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES SECCIÓ A DISTÀNCIA (TORTOSA).

 

Alumnes que volen fer la DECA

Tots aquells mestres ja titulats o estudiants del grau de magisteri d'Educació Infantil i/o Primària i que es vulguin treure el títol de la Declaració Eclesiàstica de Compentència Acadèmica, es poden passar a inscriure per les oficiones de l'Institut Diocesà de Teologia en horari de Secretaria.

Llegiu-ne més...
 

Ja està obert el període de matriculacions

Des del dia 1 de setembre els alumnes que es vulguin matricular a les assignatures de l'Institut Superior de Ciències Religioses a Distància per a fer el Bachillerat en Ciències Religioses, sigui per començar sigui per a continuar, ja poden fer-ho a la Secretaria del Seminari Diocesà de Tortosa.

Llegiu-ne més...
 

Mn. Jordi Salvadó Estivill ha estat nomenat nou director de l'Institut de Teologia de Tortosa

En els nomenaments firmats pel Sr. Bisbe de Tortosa, D. Enrique Benavent el dia 23 de juliol de 2014 figura el nom de Mn. Jordi Salvadó Estivill, actualmen director de l'extensió de Tortosa de l'Institut Superior de Ciències Religioses a Distància San Dàmaso, i que ara serà també el director del que l'any 1993 va nèixer sota el nom d'Institut Diocesà de Teologia, essent bisbe aleshores l'actual Cardenal Arquebisbe de Barcelona, D. Lluís Martínez Sistach. El director fins ara ha estat l'actual Vicari General de la Diòcesi, Mn. Josep Lluís Arín Roig, que deixa ara aquest càrrec.

Llegiu-ne més...
 
You are here: